KLM: dokken voor goede stoelen

In navolging van een aantal Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen gaat KLM nu ook een systeem invoeren waarbij je moet bijbetalen voor goede stoelen in de economy class. Zitten bij de nooduitgang gaat je voortaan 50 euro extra kosten en ook voor andere voorkeursstoelen moet de creditcard tevoorschijn getoverd worden.
Het zou gaan om een proef die in eerste instantie op vluchten naar Singapore, Curacao en Manilla ingevoerd wordt. Bij een succesvolle proef zal je ook op andere vluchten moeten dokken voor een fatsoenlijke plaats.
Zou het geen goed idee zijn om ervoor te zorgen dat alle passagiers wat meer ruimte krijgen? Gewoon ervoor zorgen dat je de ruimste en beste economyclass ter wereld hebt en alle prijzen wat hoger maken. Ik heb het er wel voor over…

1 gedachte over “KLM: dokken voor goede stoelen”

  1. Ja straks moet je ook betalen voor dikkere vloerbedekking of getint glas voor je raampje. Ik denk dat Transavia volgend jaar een dame bij de toiletten gaat stallen: 50 cent om te pissen en 1 Euro voor de grotere behoeften. Wil je je handen wassen dan komt er 50 cent bij!

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren