Ik vertrek naar Zuid Afrika

In het TROS-programma Ik Vertrek wordt donderdag 17 mei het verhaal van de familie Whitward uit Wassenaar getoond. Patric Whitward komt van oorsprong uit Zuid Afrika en gaat met zijn gezin terug naar zijn geboorteland om biologische groente & fruit te verbouwen en een vakantiepark op te zetten. In de uitzending van 17 mei (begint om 20:55 uur) ziet u de tegenslagen waar dit gezin mee te maken krijgt en het zware werk dat ze voor hun kiezen krijgen.

9 gedachten over “Ik vertrek naar Zuid Afrika”

  1. Wat geweldig om Patric en Barbara zo onverwacht op de tv te zien.
    We hebben genoten, nog even enthousiast als altijd en vol met plannen. Vooral doen wat jullie willen doen! Laat jullie niet van de wijs brengen. Een moedige stap. Ik hoop dat er nog een vervolg aflevering komt waarin we kunnen zien hoe het allemaal gaat worden. Warme groet vanuit een koud Nederland!
    Marion en Willem

  2. Deze mensen weten totaal geen prioriteiten te stellen. Dat wordt nooit wat met hun vakantiepark.

  3. Wat gaaf!! Patrick is een ex-collega van mij. Een unieke manier om hem zo terug te zien. Ik wens hem heel veel succes met het bereiken van zijn droomdoel.

  4. Hallo,
    Wij hebben ook gekeken naar de uitzending,en we zijn heel erg trots op jullie,dat doen jullie toch maar mooi eventjes.
    Ga zo door,en laat je door niemand wat vertellen.
    P.s;hoe kunnen we jullie blijven volgen,met jullie plannen?
    Hebben jullie een website?
    Grtjs vanuit kouwe nederland (aalten)
    Patrick en annet

  5. Vandaag de herhaling gezien van waar Patrick en Barbara mee zijn gestart.
    Wat is Partick grijs geworden toch?
    Ik hoop eigenlijk dat jullie deze Blog ook lezen en contact willen opnemen, wij (crala en marco) zijn erg benieuwd hoe het gaat.
    Beste wensen en tot horens.
    Carla en Marco van den Berg
    Voorschoten

  6. He Barbara,
    Ik vind het geweldig wat jullie tot nu toe gedaan hebben. Hoe gaat het nu? Hou vol (en groetjes aan Sas!)
    Liefs, Karen

  7. Ik wist niet wat ik zag gisteravond, moest drie keer keer kijken om te zien of het jullie wel echt waren. Wat onwijs moedig. Heel veel succes!
    Ben benieuwd hoe het allemaal verder gaat.
    Groetjes Sabina
    (Steijn Sports???)

  8. Beste Partric en Barbara,
    Wij hebben al veel van deze programma’s gezien, maar voor het eerst veel sympathie gevoeld. Wij hebben enorm veel respect voor jullie flexibiliteit en rust. Barbara is een echte power woman en Patric een geweldige communicator. Wij wonen in een mooie boerderij op de Veluwe die we ook helemaal zelf hebben opgeknapt. We willen al jaren weg uit Nederland. Jullie hebben ons pas echt een duwtje gegeven. Wat een lef en visie. Wij willen graag bij jullie logeren om sfeer te proeven (of om een handje te helpen;-)
    Sterkte met alles en blijf weg bij de bank!
    Hartelijke groet,
    Bart & Marielle

  9. Ik heb een tijdje geleden een herhaling gezien van Ik Vertrek over een lodge in Zuid-Afrika. dit najaar ga ik op vakantie naar Zuid-Afrika. Heeft iemand voor mij het adres van deze lodge of e-mail adres zodat we er misschien een paar dagen kunnen verblijven ?

Plaats een reactie