In de Consumentengids van juni 2007 is een artikel geplaatst over vergelijkend onderzoek naar online autohuur in Europa. De autoverhuurders zijn getest op goedkoopste huurprijs en het aanbieden van de meest complete pakketten. Holiday Cars scoort op beide punten zeer hoog en komt gemiddeld genomen als beste uit het onderzoek.


Holiday Cars biedt de consument een all inclusief huurprijs aan die niet of nauwelijks afwijkt bij het afhalen van de auto. Uit het onderzoek blijkt dat Holiday Cars nummer 1 is op het gebied van all inclusief pakket aanbieder. Dit houdt in dat de consument niet voor dure verrassingen komt te staan bij het afhalen van de auto. Holiday Cars staat op de tweede plaats als het gaat om de goedkoopste autohuuraanbieding. De statistieken geven aan dat de consument bij Holiday Cars 43% kans heeft op de goedkoopste huurprijs en slechts 1% op de hoogste.
Wat niet wordt vermeld in het artikel maar wel genoemd mag worden is dat Holiday Cars naast het standaard pakket een NoRisk Gararantie van Unigarant aanbiedt. De huurder kan met deze NoRisk Garantie zijn eigen risico afkopen. Belangrijk en uniek van deze verzekering is dat alle onderdelen van de auto verzekerd zijn zoals banden, ruiten en de onderkant van de auto.
Over Holiday Cars
Holiday Cars is bemiddelaar in wereldwijde zorgeloze autoverhuur. Als partner van ondermeer Hertz, Europcar, Budget, Alamo, en Dollar Rent a Car, biedt de onderneming een netwerk aan van meer dan 10.000 bestemmingen in 94 landen. Al deze bestemmingen en maatschappijen kunnen op een unieke overzichtelijke manier met elkaar worden vergeleken op prijs, voorwaarden en locaties. Bovendien biedt Holiday Cars een No-Risk Garantie, die eigen risico in geval van schade, diefstal of inbraak uitsluit (onafhankelijk hoe deze schade is ontstaan). Holiday Cars beschikt over eigen kantoren in Nederland, België en Ierland. De huurauto’s van Holiday Cars kunnen via alle gerenommeerde reisbureaus, en online bij meer dan 1000 website partners worden verhuurd.