In het Stockholmse Nordic Sea Hotel kun je in de Sea bar het duurste drankje ter wereld kopen, ‘Diamonds on the rocks’. Het drankje kost 23 450 Zweedse kronen, omgerekend zo’n 2 522 euro. Het dankt zijn waarde aan het unieke horloge van Epoch® met briljanten en diamanten die het bevat.
De naam van het horloge is Chronograph Diamond NLO en het is in een zeer beperkte oplage geproduceerd.Het Zwitserse uurwerkje meet de tijd met een nauwkeurigheid tot 1/10 sekonde en de horlogekast in geborsteld staal kan een waterdruk tot 100 meter diepte hebben.


Briljanten
Het model heeft 7 briljanten (Top Wesselton VVS) op de wijzerplaat en is ingelegd met 44 diamanten met een totaal gewicht van 0,50 karat. De bijpassende schakel vergroot de balans tussen de precisie en elegantie van het horloge.
Interieur
Niet alleen het drankje met horloge ook het interieur maakt een bezoek aan het Nordic Sea Hotel tot een bijzondere ervaring. Bezoekers van deze in het centrum gelegen Ice Bar krijgen bij binnenkomst een warme zilverkleurige parkacape die tot aan de knieën reikt, inclusief muts en handschoenen (zie foto).
Coole tent
Alles is in de bar van ijs; muren, hangtafels, de bar, sculpturen en zelfs de drinkglazen. Gasten die langdurig met blote handen op de ijzige bar en tafels leunen worden letterlijk ‘vaste klant’ in deze coole tent. Maar het is zeker de moeite waard om het een keertje te proberen. En je hoeft er natuurlijk niet elke keer zo’n briljante cocktail bestellen…
Bron (kijk daar ook voor foto’s): TourPRess persberichten