Draadloos internetten op de camping

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Even je e-mail ophalen, de laatste nieuwtjes lezen of gewoon gezellig chatten met vrienden, familie of kennissen. Maar wat als je op een camping bent? Initiatiefnemer Erwin Oudshoorn heeft hier een oplossing voor bedacht.
Op de website www.wificampings.nl kan men kijken of een camping draadloos internet aanbiedt. Als dat aanwezig is, kan de vakantieganger met een gerust hart zijn eigen laptop of PDA mee nemen.


Momenteel zijn er 150 Nederlandse campings, die draadloos internet aanbieden, bekend bij de website. “Mocht de website een succes worden, dan zal er een uitbreiding komen waarmee het ook mogelijk zal zijn om in het buitenland vakantielocaties te vinden waar je met je eigen laptop of PDA lekker op het internet kunt surfen.” aldus de bedenker van de website.
Bron: Tourpress persberichten

2 gedachten over “Draadloos internetten op de camping”

  1. vraag: is het mogelijk om via een satelliet draadloos aansluiting te krijgen op internet.

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren