In samenwerking met de reisorganisatie Elmar Online start wehkamp.nl deze zomer met de verkoop van reizen via haar site. Met deze uitbreiding biedt wehkamp.nl nu een compleet assortiment van best verkopende artikelen op internet. In april begon de verkoop van boeken via ‘s lands grootste webwarenhuis. Binnenkort kunnen hier alle complete vakantiereizen worden geboekt van bijna alle Nederlandse reisorganisaties. De reizen worden aangeboden op wehkamp.nl, maar verlopen via het boekingssysteem van ElmarReizen.nl.


Partners in innovatie
Wehkamp heeft in de 54 jaar van haar bestaan bewezen continu voorop te lopen waar het gaat om vernieuwende activiteiten. In Elmar Online heeft Wehkamp dan ook de ideale partner gevonden. Elmar Online (ElmarReizen.nl) combineert namelijk jarenlange ervaring in de verkoop van vakantiereizen met voortdurend innoverende techniek. Zowel Wehkamp als Elmar staan bij de Nederlandse consument bekend als een betrouwbare leverancier. Wehkamp verwacht dan ook met het binnenhalen van deze partner een grote aantrekkingskracht te hebben op de Nederlandse consument, zodat zij tegelijk met het bestellen van bijvoorbeeld hun badkleding ook hun reizen bij ‘s lands grootste thuiswinkel gaan bestellen.
Vanaf juni de lucht in met Wehkamp
De reizenverkoop zal in juni van start gaan. Via wehkamp.nl zullen dan alle Elmar-reizen direct online boekbaar zijn. Arjan Kroes, e-commercemanager bij Wehkamp heeft grote verwachtingen van de samenwerking met Elmar: “wat is handiger voor de klant dan tegelijk met al zijn/haar bestellingen ook tegelijk even zijn vakantiereisje te boeken; Wehkamp laat opnieuw zien dat wij gaan voor het gemak van de klant. Nederlands grootste webwarenhuis biedt nu ook de kans een reis vanuit de luie stoel te boeken, mooier kan het toch niet”, aldus Kroes.
Bron: Tourpress.nl