Live de oranje wedstrijden volgen in Milaan samen met Nederlanders? NLBorrels Milano organiseert een aantal gezellige avonden in Milaan rondom de wedstrijden van het Nederlands elftal. Alle wedstrijden (poule + evt. eindronde) van het oranje elftal worden * LIVE * uit-gezonden op enkele grote TV schermen op het dakterras van het bekende Hotel dei Cavalieri.


Bij slecht weer gaan we naar binnen en bekijken we de wedstrijden op drie mega-schermen. Bovendien heeft NLBorrels Milano geregeld dat je alles in je * moerstaal * kunt volgen. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er namelijk een sateliet verbinding met de Nederlandse Studio Sport tot stand gebracht. Commentaar wordt dus geleverd door oude vertrouwde stemmen, inclusief die van de maestro zelf: Johan Cruyff.
Iedereen is uitgenodigd – inclusief Nederlandse toeristen, kinderen, Italiaanse aanhang en de tegenpartij(en) — maar aanmelding is zéér gewenst i.v.m. capaciteit en buffet. Er zijn vooralsnog genoeg stoelen voor een behoorlijk legertje oranje-fans, maar stuur in ieder geval even een kort mailtje naar milano@nlborrels.com met a) aantal personen en b) welke wedstrijden.
Bron: Milaan prikbord