Emirates, de luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft deze week een groot aantal awards in ontvangst genomen. De maatschappij won die tijdens de vijfde ‘Business Traveller Awards Middle East 2006’. Emirates won diverse prijzen in de volgende categorieën:
– Airline met het beste cabinepersoneel
– Airline met de beste business class kwaliteit
– Beste regionale airline van het Midden Oosten
– Beste overall airline van het Midden Oosten


De prijzen zijn overhandigd aan het Corporate Communications team van Emirates.
Hoog niveau
Emirates heeft in de laatste jaren als airline van de Verenigde Arabische Emiraten een hoog niveau bereikt in de top van de wereldwijde luchtvaart. Zij zijn enorm gegroeid op het aantal bestemmingen in het Midden Oosten, Australië, Nieuw Zeeland, Azië en Afrika.
Honderden prijzen
Het aantal prijzen die Emirates in de afgelopen jaren heeft gewonnen is bijna niet meer te tellen. Zij zijn al honderden malen in de prijzen gevallen voor hun uitstekende klantvriendelijkheid en een uitermate goed product.
Nieuwe routes
Onlangs heeft Emirates nieuwe routes aan haar routenetwerk toegevoegd: Addis Abeba (Ethiopië), Calcutta en Thiruvananthapuram (beide India), Nagoya (Japan), Beijing (China) en Abidjan (Ivoorkust). Daarnaast is Emirates per 1 mei gestart met een tweede dagelijkse frequentie tussen Dusseldorf en Dubai. Nieuw is ook de route tussen Hamburg en Dubai, welke dagelijks wordt uitgevoerd.
Bron: Tourpress.nl