In de afgelopen vijf jaar is de vraag naar All inclusive vliegvakanties enorm gestegen; binnen het totale Thomas Cook Nederland aanbod naar zo’n 50% van alle vliegvakanties. Eenzelfde groeiontwikkeling staat nu voor de deur voor all inclusive autovakanties. Thomas Cook brengt hiervoor een speciaal aanbod op de markt.


Een absolute primeur op de Nederlandse markt met daarbij prijzen die zeker lager zijn dan als men rechtstreeks zou boeken! Al vanaf € 19,- p.p.p.n.
Meer redenen
Gerard Helming directievoorzitter Thomas Cook Nederland: “Er zijn meerdere redenen die een grote vlucht van All inclusive autovakanties voorspellen. Met onze kennis van de markt weten wij, dat er een grote groep vakantiegangers is die graag met de auto erop uit willen, maar het aantrekkelijke All inclusive aanbod van vele vliegbestemmingen daarbij nog misten”.
Offensief
“Ten tweede omdat landen als Italië en Spanje de vakantiegangers massaal naar populaire All inclusive vliegbestemmingen zagen vertrekken en nu het offensief aangaan. Ten derde biedt deze vorm van vakantie zekerheid over de uitgaven, hetgeen een belangrijke factor is bij de aanhoudende zwakke economie. Inspelend op de behoefte en trend in de markt biedt Thomas Cook als eerste op de Nederlandse markt nu een uniek All inclusive autoprogramma aan”, aldus Helming.
Specificaties
Alle geselecteerde accommodaties hebben gemeen dat alle maaltijden en drankjes gratis zijn. Daarnaast vult iedere accommodatie zijn all inclusive formule naar eigen specificaties in. Denk daarbij aan wellness faciliteiten, entree attractieparken, fietsen, allerlei sporten en excursies. Er is aanbod in Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië en Hongarije
Lage prijs
Van alle vakanties uit de brochure is de prijs die de klant bij Thomas Cook betaalt lager dan wanneer men rechtstreeks bij dezelfde accommodatie boekt. Daarnaast biedt Thomas Cook aantrekkelijke extra kortingen als vroegboekkorting, kinderkorting en accommodatiekorting. Een All Inclusive vakantie hoeft niet duur te zijn, zo boekt de consument al een all inclusive hotel vanaf € 19,- p.p.p.n. (bij verblijf in 2pk)