Noord Amerika en Canada op Vakantiebeurs

Bezoek Amerika en Canada Paviljoen herbergen bijna 50 vertegenwoordigers van staten en provincies uit Noord Amerika en Canada. Het succes van het Bezoek Amerika Paviljoen 2005 heeft er toe geleid dat de opzet voor Vakantiebeurs 2006 nog grootser is dan voorheen. Meer participanten, een groter paviljoen en omgeven door muziek, catering en andere activiteiten. Tevens heeft Inside Travel News ook de krachten gebundeld voor Canada met de opzet van een nieuw Bezoek Canada Paviljoen. Beide paviljoens zijn goed voor ruim 50 exposanten die hun toeristisch product aan de branche en de consument aanbieden.

Tijdens de Vakantiebeurs van 10 t/m 15 januari (10 januari vakdag) aanstaande in de Jaarbeurs te Utrecht is het Bezoek Amerika Paviljoen opnieuw aanwezig als onderdeel van de totale Amerikaanse vertegenwoordiging. Naast een zeer gevarieerd vakantie- en informatieaanbod, zullen ook diverse staten er hun bekende en minder bekende trekpleisters presenteren.
Het Bezoek Amerika Paviljoen is te vinden in Hal 1 op standnummer A.060/A061. Het Paviljoen is een grote verzamelplaats van diverse aanbieders van de Amerikaanse markt. Een groot aantal reisbureaus, Visitor Centers, luchtvaartmaatschappijen en touroperators zijn ruimschoots aanwezig voor een perfecte voorbereiding op een reis naar de Verenigde Staten. Rondom het paviljoen is er een caterplein, is er muziek te horen en kan men genieten van echt Amerikaans entertainment.
Het Bezoek Canada Paviljoen is opgezet volgens hetzelfde principe en biedt een goed overzicht van de vakantiemogelijkheden van dit prachtige land. Zo zijn er vertegenwoordigingen van de staten Quebec, Ontario, Alberta en British Columbia, de belangrijkste toeristische bestemmingen binnen Canada. Verder staan er op Canada gespecialiseerde touroperators, luchtvaartmaatschappijen en hotelketens. Een selectie van Canada- experts is aanwezig voor vragen, informatie over diverse Canadese toeristische producten. Het Bezoek Canada Paviljoen is tegenover het Bezoek Amerika Paviljoen te vinden op standnummer A100/A116.
Organisator van beide paviljoens is Inside Travel News, een communiations & consultancy bureau met jarenlange ervaring in de toeristische branche en vooral gespecialiseerd op Amerika en Canada. “Hoewel we eigenlijk al helemaal vol geboekt zijn, willen we ook organisaties die om welke redenen dan ook pas laat kunnen beslissen nog toevoegen”, stelt Arjan Helle, directeur van Inside Travel News en organisator van de Paviljoens. Inside Travel News is gespecialiseerd in destination management en vertegenwoordigt zelf een aantal staten in Amerika en Canada. Helle heeft gekozen voor een “open”opstelling die makkelijk toegankelijk is voor het publiek. Indrukwekkende banieren verbinden de stands binnen het paviljoen.

1 gedachte over “Noord Amerika en Canada op Vakantiebeurs”

 1. Beste Mevr/Men.
  Op de vakantiebeurs zou je een reis naar Canada kunnen winnen.
  Ik heb hier aan meegedaan om een prachtig werkstuk in te leveren.
  De uitslag zou voor 28 Febr op http://www.welkomincanada.nl komen.
  Helaas niets te vinden.
  Zouden jullie kunnen vertellen wie er gewonnen heeft.
  Of is het een Fopwedstrijd geweest.
  Heel graag zou ikiets van U willen horen
  Alvast bedankt
  Vriedelijke groet
  Ellen Langeree
  el***********@zi***.nl

Plaats een reactie