TUI gaat met eigen Dreamliner naar Kenia en Zanzibar vliegen

TUI gaat vanaf dit najaar zelf op populaire Afrikaanse vakantiebestemmingen Kenia en Zanzibar vliegen. Dankzij de definitieve overdracht van een Boeing 787 Dreamliner van TUI Belgium naar TUI Nederland heeft TUI extra vliegcapaciteit gekregen: ze zijn van 3 naar 4 Dreamliners gegaan. Deze widebody vliegtuigen worden hoofdzakelijk ingezet op intercontinentale routes zoals naar Curaçao, Mexico en Bonaire. Met de komst van het vierde toestel is er voldoende ruimte om ook richting het Afrikaanse continent te vliegen.

Twee vluchten per week

De vluchten naar Kenia en Zanzibar starten in het najaar van 2024. Met TUI fly kun je dan op maandag en donderdag naar het eiland Zanzibar vliegen. Onderweg wordt er een tussenlanding gemaakt in Mombasa, de tweede stad van Kenia. De vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 787 Dreamliner, die over 3 reisklassen: Economy, Comfort (is Economy met extra beenruimte) en Deluxe. Tijdens de vluchten met de TUI fly Dreamliner kun je onderweg genieten van een persoonlijk entertainmentsysteem. Sit back en relax.

De exacte vluchttijden zijn nog niet bekend. De verwachting is dat de vlucht in de ochtend zal vertrekken en ’s avonds zal landen in Mombasa en later op Zanzibar. De retourvlucht zal naar verwachting een nachtvlucht zijn.

Ook losse vliegtickets

TUI gaat de stoelen op de TUI fly vluchten naar Kenia en Zanzibar vooral gebruiken om toeristen die een pakketreis bij TUI geboekt hebben naar Kenia en/of Zanzibar te brengen. Je kunt ook losse vliegtickets naar Kenia of Zanzibar boeken. Die zijn binnenkort via de TUI website te boeken:

losse vliegtickets Mombasa bij TUI fly

losse vliegtickets Zanzibar bij TUI fly

Plaats een reactie