Koopzondag Keulen op 3 december

Nog snel lastminute Sinterklaas en kerstcadeaus kopen en dat combineren met de kerstmarkten in Keulen? Zondag is dan je geluksdag, want de winkels zijn bij wijze van uitzondering op 3 december geopend.

Met zijn historische charme, levendige kerstmarkten en een overvloed aan winkels, biedt Keulen op deze speciale zondag een unieke combinatie van cultuur, kerstsfeer en shopplezier.

Begin je dag bij de wereldberoemde Dom van Keulen. Dit meesterwerk van gotische architectuur is niet alleen een prachtige achtergrond voor je ochtendkoffie, maar ook een culturele must-see. Vroeg in de ochtend heb je de kans om de kathedraal in alle rust te bewonderen voordat de winkelstraten tot leven komen.

Zodra de winkels openen, verken je de beroemde winkelstraten van Keulen, zoals de Schildergasse en Hohe Straße. Hier vind je een mix van internationale ketens en lokale boetieks. Van trendy mode tot unieke cadeaus, de diversiteit aan winkels zorgt ervoor dat iedereen iets van zijn gading kan vinden.

Vergeet niet de zijstraatjes in te duiken voor unieke vondsten. Keulen staat vol met kleine, onafhankelijke winkels waar je bijzondere en handgemaakte producten kunt ontdekken. Of je nu op zoek bent naar ambachtelijke chocolade of handgemaakte sieraden, je vindt het in de charmante straatjes van Keulen.

Geniet van de kerstmarkten in Keulen tijdens koopzondag

Een bezoek aan Keulen op koopzondag is niet compleet zonder de kerstmarkten. De stad is beroemd om zijn sfeervolle kerstmarkten, en die op en rond de Neumarkt en Alter Markt zijn bijzonder magisch. Geniet van glühwein, warme wafels en bewonder, de ambachtelijke kerstdecoraties.

Plaats een reactie