TUI vliegt naar New York tijdens meivakantie 2024

Schoolvakanties worden veel gebruikt om met de kinderen naar geweldige stedentripbestemmingen zoals Rome, Parijs, Barcelona en New York. Het zijn vooral gezinnen met schoolgaande tieners die de schoolvakanties gebruiken om met z’n allen naar New York te vliegen. Vooral de meivakantie en de herfstvakantie zijn geliefde reisperiodes voor een stedentrip naar New York City. Het weer is dan over het algemeen prima en voor een reis naar New York heb je niet langer dan een week nodig. De meivakantie is daarom nog het geschiktst, omdat je dan binnen een periode van ruim twee weken wat kunt spelen met de vertrekdata om zo tot een gunstig vliegtarief te komen.

TUI vliegt komende meivakantie zelf

De vraag naar vliegtickets naar New York neemt tijdens de meivakantie flink toe. Normaal is het al een drukke en daardoor lucratieve route, maar zodra de schoolvakanties beginnen is de capaciteit op de reguliere lijnvluchten eigenlijk te klein. TUI heeft een simpele oplossing bedacht om hun klanten toch tegen fatsoenlijke tarieven naar New York te kunnen laten gaan. Ze vliegen een keer zelf heen en weer tussen Amsterdam en New York.

De heenvlucht van TUIfly vindt op 30 april 2024 plaats. De TUI-vlucht vertrekt op dinsdag 30 april 2024 om 15.00 uur vanuit Amsterdam Airport Schiphol en zal om 17.25 uur lokale tijd arriveren in New York Newark (EWR). De terugvlucht is op dinsdag 7 mei 2024. Het toestel zal dan om 17.45 uur lokale tijd uit New York Newark vertrekken en wordt de volgende dag om 07.35 uur in Amsterdam verwacht. Er wordt gevlogen met de comfortabele Boeing 787 Dreamliner.

Startpakket of complete stedentrip

Je kunt voor deze special TUI-reis naar New York kiezen uit twee mogelijkheden: een startpakket of een complete stedentrip. Bij het startpakket zit de retourvlucht en de eerste hotelovernachting in New York City inbegrepen. Je bent zelf helemaal vrij waar je de overige zes nachten verblijft. Dit startpakket is nu boekbaar bij TUI vanaf € 799,- per persoon (*).

Wil je liever een compleet verzorgde reis naar New York City boeken bij TUI? Je kunt dan kiezen uit tal van gunstig gelegen comfortabele hotels, zoals het zeer populaire Riu Plaza Manhattan Times Square, het hippe M Social of het comfortabele Civilian hotel.

(*) exclusief 40 euro kosten per boeking

Plaats een reactie