Eerste Corendonvlucht naar Curaçao vertrokken

Gisteren is de inaugurele vlucht van Corendon Dutch Airlines van Schiphol Airport naar luchthaven Hato op Curaçao vertrokken. Bij de gate werden de passagiers feestelijk ontvangen en welkom geheten door CEO Steven van der Heijden en oprichter Atilay Uslu. Later vandaag wordt de Airbus A350 op de luchthaven van Curaçao verwelkomd met onder andere een watersaluut en live muziek.

Quote Atilay Uslu

Atilay Uslu, oprichter van Corendon, is aan boord van de historische vlucht: “Dit is een moment waar we lang naar hebben uitgekeken en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen en toewijding hun vruchten afwerpen. Curaçao is een schitterende bestemming en we zijn er trots op om onze passagiers de kans te bieden om nu ook met onze vluchten dit mooie eiland te ontdekken.”

Directe route tussen Amsterdam en Curaçao

De lancering van de directe route naar Curaçao onderstreept de toewijding van Corendon om haar netwerk op het eiland uit te breiden. De Curaçaose minister van economische ontwikkeling Ruisandro Cijntje, die ook aanwezig was bij het vertrek, sprak van een ‘gedenkwaardige dag voor Curaçao’. Corendon vliegt nu drie keer per week tussen Amsterdam en Curaçao, waardoor reizigers de mogelijkheid krijgen om te genieten van de prachtige stranden, de bruisende cultuur en de gastvrijheid van het eiland. Vanaf 15 december wordt het aantal vluchten uitgebreid naar vijf keer per week.

Quote Steven van der Heijden

Steven van der Heijden, CEO van Corendon voegt hieraan toe: “Wij zijn vastbesloten om onze positie als een toonaangevende speler in de Nederlandse reisbranche te versterken en zullen blijven investeren in nieuwe routes en bestemmingen om aan de behoeften van onze passagiers te voldoen.”

Plaats een reactie