Treinreizen Eurostar naar Franse pistes nu boekbaar

Goed nieuws voor wintersportliefhebbers want dit jaar brengt Eurostar Snow je rechtstreeks naar de sneeuw. Dit seizoen reis je elke zaterdag tussen 23 december 2023 en 16 maart 2024 in ongeveer 9 uur vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal richting de voet van de Franse Alpen. De ticketverkoop start op 17 oktober om 9:00. Met deze snelle en milieuvriendelijke rit begint je wintersportvakantie in alle rust al aan boord van de trein.

Eurostar Snow brengt je tot aan de Franse Alpen

Dit winterseizoen zorgt Eurostar Snow voor een rechtstreekse verbinding van Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Van daaruit kunnen wintersporters comfortabel doorreizen naar de grootste skigebieden van de Franse Alpen – zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of zelfs Les Arcs.

Eurostar Snow brengt je niet enkel vanuit Nederland naar de skigebieden, ook vanuit België is er een rechtstreekse verbinding en vanuit Londen kan je met deze dienst naar de Franse Alpen reizen, met een overstap in Lille-Europe.

Met Eurostar kies je voor de meest milieuvriendelijke optie. Reizen met Eurostar stoot gemiddeld slechts 5,5g CO2 per passagierkilometer uit. Gemiddeld is de ecologische voetafdruk van een reis met Eurostar 90% lager dan die van een reis met de auto*.

Geniet van je reis vanaf het eerste moment

Met Eurostar Snow reis je gemakkelijk naar jouw vakantiebestemming en begint je vakantie zodra je aan boord stapt. Zo hoef je je geen zorgen te maken om files of vermoeiende autoritten, helpen de ski-hosts je bij aankomst op het perron met het in- en uitladen van je skimateriaal en kun je gebruikmaken van de wifi aan boord om naar je favoriete serie te kijken. Premium reizigers genieten daarnaast van een heerlijk ontbijt op weg naar de Alpen en een diner op de terugweg aan boord van de trein.

Het hele seizoen beschikbaar

Eurostar Snow brengt je niet alleen tijdens de schoolvakanties naar de Franse Alpen, je kan elke zaterdag gedurende het wintersportseizoen gebruikmaken van deze comfortabele manier van reizen.

Vertrekken naar winterbestemmingen kan van:
23/12/2023 tot en met 16/03/2024 vanuit Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal*
*behalve op 20 januari, 10 februari, 17 februari en 2 maart vanaf Schiphol Airport.
Terugkeren vanuit de winterbestemmingen kan van:
30/12/2023 tot en met 23/03/2024 naar Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal*
*behalve op 20 januari, 10 februari, 17 februari en 2 maart naar Schiphol Airport.

Aantrekkelijke aanbiedingen zodat je kunt genieten van winterse uitzichten

Een reis met Eurostar Snow reserveren is heel eenvoudig. Er zijn drie tarieven beschikbaar voor reizigers: Standard, Comfort en Premium.

Het Standard-tarief voor Eurostar Snow is beschikbaar vanaf € 65 voor een enkele reis. De ideale optie voor een snelle en comfortabele trip naar koudere oorden.

Het Comfort-tarief geeft je meer ruimte en toegang tot verschillende Eurostar-diensten, zoals een ontvangst op het perron en een nog snellere wifi-verbinding. Deze tickets zijn beschikbaar vanaf € 109 enkele reis.

Wil je genieten van alle diensten die Eurostar Snow te bieden heeft? Kies dan voor het Premium-tarief vanaf € 144 enkele reis. Naast een gastronomische maaltijd en een welkomstdrankje geserveerd aan de zitplaats, bevat de Premium service gratis toegang tot de lounge in je vertrekplaats en een internationaal digitaal persaanbod om aan boord te lezen.

De tickets voor Eurostar Snow zijn vanaf 17 oktober verkrijgbaar via de Eurostar-app, via de website nsinternational.com, via de website eurostar.com, in de NS-stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch via +32 70 66 77 88.

De dienstregeling is terug te vinden op de website www.eurostar.com

Plaats een reactie