Het is weer Ticket Sale bij TUI

Vliegen is tegenwoordig al duur genoeg. Hoe fijn is het dan als luchtvaartmaatschappijen kortingsacties houden? Dit keer is TUI aan de beurt. Tijdens de TUI Ticket Sale worden de vliegtickets van TUI fly met korting aangeboden. Dit keer biedt TUI al hun vliegtickets aan met een korting van 10%. Op een reis naar Caribische bestemmingen zoals Aruba, Curaçao en de Dominicaanse Republiek betekent dat een korting vanaf meer dan vijftig euro tot soms meer dan honderd euro per vliegticket. Vlieg je met z’n tweeën, drieën of nog meer personen, dan kan dit voordeel lekker aantikken.

Gebruik de kortingscode

Je hebt een kortingscode nodig om de 10% korting op TUI vliegtickets te krijgen. De kortingscode voor de TUI Ticket Sale van 2023 is SALE23. De actie heeft een beperkte looptijd en daarmee heeft deze TUI kortingscode een geldigheid die stopt aan het einde van de actieperiode. De goedkope vliegtickets boek je vanaf nu tot en met 24 oktober 2023 op tui.nl.

Op de speciale actiepagina van de TUI Ticket Sale vind je alle voordelige vliegtickets, zoals € 549,- voor een retourticket naar Curaçao, minder dan € 280,- voor een vliegticket naar Tenerife of Gran Canaria en je vliegt naar het zonnige Aruba vanaf minder dan 600 euro per persoon.

Boekingskosten

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 15 euro boekingskosten per boeking.

Plaats een reactie