Zomer 2024 boekbaar bij Transavia

Wil je vliegtickets bij Transavia boeken voor het zomerseizoen 2024? Ga dan alvast maar klaarzitten, want vanaf morgen is het zover. De zomertickets voor 2024 zijn vanaf woensdag 20 september 2023 boekbaar via de website van Transavia. De verkoop start aan het begin van de ochtend. Wie Transavia kent, die weet dat deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij de goedkoopste vliegtickets over het algemeen verkoopt zodra de vluchten voor het eerst boekbaar zijn. Er op tijd bij zijn is dus het advies.

Meteen het hele aanbod beschikbaar

Transavia is er tegenwoordig lekker op tijd bij met de vliegtickets voor het nieuwe seizoen. Een aantal jaar geleden moet je nog wachten op de Vakantiebeurs in januari en kwamen de eerste vliegtickets voor het dan naderende zomerseizoen stapsgewijs vrij. Griekenland sloot dan traditioneel de rij. De laatste jaren biedt Transavia de vliegtickets voor de zomer lekker op tijd aan en kun je meteen vluchten naar alle Transavia-bestemmingen boeken.

Meest gewilde bestemmingen

Populaire bestemmingen gaan het hardst. Opvallend is dat dit in het geval van Transavia vooral ook de bestemmingen zijn waar Nederlanders een tweede woning hebben. Zo is Alicante zeer populair vanwege de vele Nederlanders die een vakantiewoning aan de Costa Blanca hebben, doen vliegtickets naar Malaga het goed vanwege de centrale ligging aan de Costa del Sol en worden vliegtickets naar Mallorca, Ibiza en de Canarische Eilanden ook veel geboekt zodra de tickets beschikbaar komen. Barcelona en Rome doen het uitstekend als stedentripbestemming. De lijst met veel geboekte bestemmingen bevat ook het Portugese Faro en de Turkse luchthaven van Antalya. Van de Griekse Eilanden is vooral Kos een hardloper.

>>> bekijk vliegtickets 2024 bij Transavia

2 gedachten over “Zomer 2024 boekbaar bij Transavia”

Plaats een reactie