Nieuw bij TUI: Delfins Beach Resort Bonaire

Bonaire is de afgelopen jaren enorm in trek geraakt als vakantiebestemming. Nou heeft dit Caribische eiland nooit te klagen gehad over toeristische belangstelling, maar de afgelopen twee jaar is de populariteit harder gegroeid dan voorheen. Belangrijkste reden is dat toen de halve wereld op slot zat, je wel naar Bonaire op vakantie kon gaan. Uit eigen ervaring weten we dat als je eenmaal op Bonaire geweest bent, de kans groot is dat je je hart verliest aan dit in alle opzichten warme eiland.

Reisorganisaties breiden hun Bonaire-aanbod continu uit. Marktleider TUI heeft een prachtig hotel aan hun portfolio toegevoegd. Vanaf 1 november kun je met TUI op vakantie gaan naar het Delfins Beach Resort Bonaire. Dit met 4+ sterren beoordeelde resort beschikt over onder meer ruime 1-, 2- en 3-kamerappartementen, is direct gelegen aan een privéstrand en heeft het grootste zwembad en fitnesscentrum van Bonaire. Ook culinair kun je er je hart ophalen bij restaurant Brass Boer of het oriëntaalse restaurant Senang. En bij duikcentrum Dive Friends kun je terecht voor trips en tips voor de beste duiklocaties.

Komend winterseizoen reis ik zelf weer naar Bonaire en verblijf zoals altijd in een appartement van All Seasons. Ik zal echter zeker een kijkje gaan nemen bij het Delfins Beach Resort Bonaire. Ik ken de locatie waar ze zitten (in de heerlijke buurt Belnem). Hier vind je een aantal van de betere snorkelspots en stranden. De foto’s van het Delfins Beach Resort Bonaire prikkelen mij om er een bezoek aan te wagen. Misschien dat ik een volgende vakantie op Bonaire dan daar ga vieren. Ik houd jullie op de hoogte van mijn bevindingen!

Delfins Beach Resort Bonaire is nu boekbaar bij TUI. Voor veel data geldt er een kassakorting. Ga naar de Delfins Beach Resort Bonaire-pagina van TUI voor alle informatie en prijzen.

Plaats een reactie