Bijzondere combinatie van een riviercruise en de Floriade

Dit voorjaar kun je aan een unieke vakantie deelnemen: je kunt een riviercruise combineren met een bezoek aan de Floriade. De Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade wordt slechts eens in de tien jaar gehouden en dit jaar is het weer zo ver. In Almere kun je de 7e Floriade bezoeken. Er is een terrein van maar liefst 60 hectare ingericht waar vanaf 14 april 2022 tot en met 9 oktober 2022 zien hoe een groene stad van de toekomst eruit kan zien. Verder biedt de Floriade 2022 innovatieve en inspirerende oplossingen voor mondiale actuele vraagstukken zoals voedselvoorziening, gezondheid, klimaatverandering en duurzame energiewinning.

Je kunt een vijf- of zesdaagse riviercruise boeken waarbij je prachtige plaatsen zoals Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Zutphen en Kampen bezoekt. Duik in de historie van de VOC, geniet van prachtige vergezichten vanaf het water en bezoek unieke bezienswaardigheden zoals het Ikonenmuseum in Kampen, de Berkelpoort in Zutphen en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

De riviercruise wordt uitgevoerd met de comfortabele MS Rhine Princess. Vertrekken en aankomen doe je in Arnhem. Na aankomst in Arnhem, na het ontbijt, kun je nog een heerlijk dagje doorbrengen in deze boeiende Gelderse stad.

Goed te weten

De speciale Floriade riviercruise wordt aangeboden op basis van volpension. Dat betekent dat ontbijt, lunch en diner aan boord inbegrepen zijn. Het bezoek aan de Floriade is tevens inbegrepen binnen deze cruise. Het vervoer van en naar Arnhem is niet ingegrepen. Er is een parkeergarage op loopafstand van de Rijnkade, waar de inscheping plaatsvindt. Het belangrijkste om te weten is dat dit een ‘once in a lifetime’ mogelijkheid is om op deze manier Nederland en de Floriade in een vakantie te ontdekken.

Meer weten?

Deze Floriade voorjaarscruise wordt aangeboden door TUI; de grootste touroperator van Nederland. Boeken kan simpel online. De 5-daagse Floriade riviercruise begint al vanaf € 474,- per persoon op basis van twee personen in een hut. Per boeking komt er € 27,50 aan boekingskosten bij.

Bekijk de 6-daagse voorjaarscruise inclusief Floriade

Bekijk de 5-daagse voorjaarscruise inclusief Floriade

Inspiratie voor Kampen, Zutphen, Hoorn en Arnhem

Wil je weten wat er allemaal te zien en te doen is in de steden Kampen, Zutphen, Hoorn en Arnhem? De populaire website top10bezienswaardigheden.nl heeft de hoogtepunten van deze steden op een rijtje gezet:

top 10 bezienswaardigheden van Arnhem
top 10 bezienswaardigheden van Hoorn
top 10 bezienswaardigheden van Kampen
top 10 bezienswaardigheden van Zutphen

Plaats een reactie