TUI biedt vanaf februari Zanzibar als zonbestemming aan

De reiswereld gaat het afgelopen jaar steeds verder open. Afgelopen zomer moeten wij Nederlanders ons vooral beperken tot Europese vakantiebestemmingen, aangevuld met de ABC-eilanden. De afgelopen maanden hebben de reisorganisaties veel tijd geïnvesteerd in het zoeken naar veilige mogelijkheden om buiten Europa op vakantie te kunnen. Zo kun je met TUI alweer naar zonnige bestemmingen zoals Cuba, Jamaica, Mexico en de Dominicaanse Republiek reizen. Ook een pure strandbestemming zoals Kaapverdië is als pakketreis boekbaar bij de grootste reisorganisatie van Nederland. Vandaag ontvingen wij het nieuws dat TUI vanaf 17 februari 2022 weer pakketvakanties naar het tropische eiland Zanzibar aan gaat bieden. De vluchten worden uitgevoerd door KLM.

Heerlijke strandbestemming

Zanzibar is een fantastisch vakantie-eiland dat onderdeel is van Tanzania. Toeristen die een safari in Tanzania maken, combineren dat vaak met een paar dagen in een strandresort op Zanzibar. Het eiland staat bekend om de hagelwitte stranden en de sfeervolle hotels. Het warme weer doet de rest. In februari zijn gemiddelde middagtemperaturen van 32 tot 35 graden normaal op Zanzibar. Dan heb je geen dikke trui meer nodig!

Nu te boeken

De vakanties naar Zanzibar zijn nu te boeken via TUI.nl. De prijzen beginnen net iets boven de duizend euro per persoon voor een 9-daagse all-inclusive vakantie in een heerlijk strandhotel op Zanzibar.

Plaats een reactie