Extra lastminute vakanties naar de Canarische Eilanden

Het effect van de vervroegde kerstvakantie is sterk zichtbaar in de vraag naar vertrek naar de Canarische Eilanden. Daarom heeft TUI extra capaciteit ingezet op aanstaande zondag, maandag en woensdag naar de Canarische Eilanden. Wie tijdens de feestdagen wil ontsnappen aan het grauwe Nederlandse weer, die kan in ruim vier uur naar het zonovergoten Tenerife, Gran Canaria of Lanzarote vliegen. De verwachte temperaturen liggen daar de komende week rond of zelfs iets boven de 20 graden. In combinatie met een zonnig weerbeeld is het dan prima vertoeven in een van de badplaatsen op de Canarische Eilanden. En is het een keertje net iets te koel om aan het zwembad of op het strand te liggen, dan heeft ieder eiland prachtige dorpjes en leuke bezienswaardigheden om te ontdekken.

Wie op dit moment naar de Canarische Eilanden vakanties kijkt op tui.nl, die kan soms al reizen van een week vinden die onder de driehonderd euro per persoon liggen. Zo kun je op dit moment 8 dagen naar Parque Vacacional Eden op Tenerife vliegen voor € 243,- per persoon (prijs bij 2 personen – exclusief boekingskosten en SGR-bijdrage). Dit is met vertrek op maandag 20 december 2021. Dan zit je tijdens Kerstmis lekker op Tenerife en vlieg je de dag na tweede kerstdag terug.

Gran Canaria

Ga je liever naar Gran Canaria? Dan heeft TUI daar nog een aantal topaccommodaties in de aanbieding. Zo is er op dit moment nog beschikbaarheid in het geliefde all-inclusive hotels RIU Gran Canaria en RIU Papayas. Wie zondag 19 december wil vertrekken, die kan RIU Papayas boeken vanaf 776 euro per persoon. Dat is op basis van all-inclusive, waardoor je je portemonnee eigenlijk thuis kunt laten. Bij de boeking worden er nog wel boekingskosten en bijdrage aan het SGR-garantiefonds berekend.

Plaats een reactie