Jarig Transavia trakteert: € 55 korting op vakanties

Wie jarig is die trakteert. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia viert zijn 55e verjaardag. Ze laten dit niet zomaar voorbijgaan. Gisteren herbeleefde de jarige airline de allereerste vlucht die 55 jaar geleden tussen Amsterdam en Napels uitgevoerd werd. Deze feestelijke vlucht werd uitgevoerd met verschillende Transavia uniformen die door de jaren heen gedragen zijn. Maar een feestje vier je niet alleen. Volgens goed gebruik betrekt Transavia ook de klanten bij de feestelijkheden. Dat doen ze in de vorm van leuke kortingen.

€ 55 korting op vakanties

Wie tijdens de feestperiode (16 t/m 30 november 2021) een vakantie bij Transavia boekt, die krijgt een actiekorting van € 55 op deze vakantie. Het gaat hierbij om vakanties die via Transavia Holidays geboekt worden, niet op losse Transavia vliegtickets. De verjaardagskorting geldt op alle bestemmingen, mits de vluchten door Transavia of KLM uitgevoerd worden.

Je hoeft geen actiecode in te voeren. De korting wordt verwerkt in de prijzen die je op de website ziet. In het winkelmandje zie je de € 55 euro verjaardagskorting vermeld staan. Goed om te weten is dat de korting per boeking geldt, dus niet per persoon. Je kunt tot en met 30 oktober 2022 reizen met deze korting.

Profiteer van de 55 euro korting via Transavia Holidays

Voordelige vliegtickets

Naast de pakketreizen worden er ook losse vliegtickets tegen actietarieven aangeboden. De 55e verjaardag van Transavia wordt gevierd met vliegtickets voor 55 euro naar Cyprus, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife en Madeira. Je kunt vliegen vanaf Amsterdam Schiphol of vanaf Eindhoven. Dit actietarief is op basis van een enkele reis en geldt tot en met donderdag 18 november. Voor deze lage prijzen moet je er dus snel bij zijn.

Bekijk de 55 euro vliegtickets bij Transavia

Plaats een reactie