Er zijn nog kaarten voor de F1 van Oostenrijk 2021 beschikbaar

Voor wie net als mij afgelopen zondag heeft genoten van de GP van de Steiermark en Max volgend weekend live wil zien winnen heb ik goed nieuws. Er zijn namelijk nog kaarten voor de F1 van Oostenrijk beschikbaar voor deze Formule 1 wedstrijd.

Werd de race gisteren nog gereden voor “slechts” 15.000 toeschouwers was dat een soort van voorproefje op volgende week. Op 1 juli worden de corona maatregelen in Oostenrijk namelijk versoepeld en vervalt de grens voor het aantal personen bij een buiten evenement. Precies op tijd dus voor de grote prijs van Oostenrijk.

De kaarten kun je online bestellen en komen ook als e-mail in je mailbox terecht, dus geen geklooi met wachten op de post.  Er is echter wel een hele belangrijke regel voor de F1 race volgend weekend. Bezoekers dienen zich te houden aan één van de drie G’s. Deze staan voor gevaccineerd, genezen of getest.

Is jou prik tegen het virus ouder dan 22 dagen en heb je een vaccinatie paspoort dan kun je zonder problemen doorlopen. Ben je aantoonbaar genezen en heb je daar in het Engels of Duits een bewijsje van? No problems ook jij mag dan doorlopen.  Heb je geen van beiden dan dien je een negatieve test te overleggen. Dat mag een PCR test zijn of een snelle antigentest. Deze kun je op alle parkeerplaatsen van de Red Bull ring tegen een vergoeding laten uitvoeren.

Lees ook:  5 handige tips voor de F1 in Oostenrijk. 

Zodra je voldoet aan één van de G’s krijg je een polsbandje met een QR code en kun je verder naar je plek op het circuit. In tegenstelling tot 2 jaar geleden kun je je alleen verplaatsen in je eigen sector. Hiermee voorkomt de organisatie dat het te druk wordt op sommige plekken. Oja, vergeet je FFP2 mondmasker niet, deze is tijdens het verblijf op de Red Bull ring verplicht om te dragen.

Nog kaarten voor de F1 van Oostenrijk te koop

Wie voor het komend weekend nog kaarten wil bestellen moet wel snel zijn. Er is afgelopen zondag op de Oostenrijkse TV zeer veel aandacht besteed aan de F1 en sindsdien is de vraag enorm gestegen. Accommodatie moet je wat verder van de Red Bull Ring zoeken, in een straal van 50 kilometer is reeds alles volgeboekt of je betaald recordprijzen. 500 euro voor 3 dagen op een camping in de buurt is momenteel de standaard. Wat verder van het circuit liggen de prijzen nog op een acceptabel niveau.

Plaats een reactie