Daar is ie dan: De Vaccinatie vakantie

Kun je niet wachten op de corona prik? Dan is er goed nieuws. Een reisorganisatie met als specialisme Israel biedt in april een 12 daagse rondreis aan door het land. Maar voordat je begint aan je rondreis krijg je eerst een vaccinatie tegen corona. (deze moet je wel even extra afrekenen voor € 100,-)

Israel is één van de weinige landen ter wereld waar al meer dan 50 procent van de bevolking is gevaccineerd. De Israëlische regering kocht al vrij vroeg in het proces meer dan genoeg dosissen van het Pfizer/Biontech vaccin in en hebben met een militaire precisie een vaccinatieprogramma opgesteld.

Vaccinatie vakantie

De vaccinatie vakantie naar Israël wordt aangeboden door Oppenheim Travel in samenwerking met het nieuw Israelisch weekblad en is inclusief vlucht, hotels op basis van halfpension en het vervoer met een luxe bus met klimaatbeheersing en w-lan aan boord. De reis kost op basis van een overnachting in een twee persoons hotelkamer € 2.975 en dat is dan exclusief de door de regering goedgekeurde vaccinatie. Daarvoor moet je nog eens 100 euro extra neer tellen.

Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar dus wie nog voor de zomer beschermd wil zijn tegen corona moet er snel bij zijn.

UPDATE 28-2-2021 : Volgens de eigenaar van het reisbureau betreft het een Joodse 1 april grap. (Poerim)  ik vind deze grap in deze tijden van onzekerheid en in tijden van fake news misplaatst. 

Plaats een reactie