Voldoende plek in de vakantieparken tijdens kerst

Vandaag schreeuwen alle landelijke kranten dat de vakantieparken tijdens kerst vol zijn. Een eigen huisje is natuurlijk vooral in deze vervelende tijd tijdens de kerst ideaal. Samen met je gezin op de mooiste plekjes van Nederland en in de prachtige natuur. Genieten van elkaar in een andere omgeving dan de eigen vier muren.

Wij deden een rondje langs de vakantieparken en kwamen tot de conclusie dat er best nog wel wat appartementen en vakantiehuisjes beschikbaar zijn bij onder andere Landal en Center Parcs. Sterker nog er is niet eens sprake van de bekende woekerprijzen die normaal gesproken tijdens schoolvakanties betaald worden. Center parcs heeft op dit moment zelfs nog een speciale kerstaanbieding waarbij je 4 personen 3 nachten/4 dagen kunt genieten van een luxe comfort cottage op de Eemhof voor nog geen 200 euro (ex toeristenbelasting, reserveringskosten en een beddenpakket)

Landal heeft tijdens de kerstvakantie in Nederland op 52 parken nog bungalows en vakantiehuisjes vrij. Van gezellige vier-persoons huisjes tot een 12 persoons vakantie boerderij (waarbij je dus genoeg afstand van elkaar kunt houden mits je uit één gezin komt).

Aanpassingen op de parken

Helaas zijn op alle parken de restaurants wel gesloten, gelukkig bieden de restaurants wel een haal- en breng service aan zodat je in eigen comfort bubble toch kunt genieten van iets lekkers en niet zelf hoeft te koken (alleen wel even afwassen)

De zwembaden werken momenteel met tijdslots, het aantal bezoekers wat naar binnen mag is beperkt. Om toch iedereen de gelegenheid te geven om gebruik te maken van de voorzieningen kun je van te voren een plekje reserveren.

Verder is het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 op de parken helaas verplicht. Zo kunnen de vakantie parken toch nog open, en kun jij in deze bizarre tijden toch even genieten van de luxe van je eigen vakantiehuisje op de mooiste plekjes van Nederland.

 

Plaats een reactie