KLM past dienstregeling naar Graz aan

Dat KLM het lastig heeft door de corona is geen geheim, een deel van de toestellen staat al maanden werkeloos aan de grond en veel vluchten zijn geschrapt uit de dienstregeling. Maar men zit niet stil op het hoofdkantoor en heeft recent besloten om de vluchttijden van Amsterdam naar Graz en Graz Amsterdam te verbeteren.

In de nieuwe dienstregeling die vanaf 4 januari van kracht is. blijft het toestel van KLM (meestal een Embraer 175 of 190) een nachtje staan op de luchthaven Thalerhof in Graz. De vlucht vertrekt om 16.20 uit Amsterdam en komt om 18:00 uur in Graz aan. De volgende dag vertrekt de vlucht naar Amsterdam om 6:30 en landt om 8:20. Daarmee creëert KLM een betere aansluiting op het netwerk vanaf Amsterdam en krijgen passagiers uit Graz de mogelijkheid om via Amsterdam meer gebruik te maken van de bestemmingen in de wereld.

Deze dienstregeling is in ieder geval tot 29 maart van kracht, of deze daarna wordt verlengd is nog niet bekend. Wel is vanaf die datum weer een dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Graz beschikbaar.

Plaats een reactie