De top 5 hotels van Aruba, Bonaire en Curaçao

De afgelopen twee maanden kon er naar Aruba, Bonaire en Curaçao gereisd worden voor een aangename zonvakantie in het Caribisch gebied. Nu de overheid besloten heeft om alle bestemmingen op ‘code oranje’ te zetten en reizen naar het buitenland tot half maart af te raden, neemt de interesse in vakanties naar deze drie geweldige eilanden tijdelijk af. Vanzelfsprekend natuurlijk, want als je niet mag reizen geeft een groot deel van de Nederlanders daar gehoor aan. De aandacht die Aruba, Bonaire en Curaçao de afgelopen weken gekregen hebben zorgt er wel voor dat de interesse om na de lockdown naar deze eilanden te reizen toegenomen is. Volgens de reisorganisaties is er een bovengemiddeld aantal boeking te zien voor vakanties naar Aruba, Bonaire en Curaçao voor vertrekdata vanaf pakweg mei/juni 2021. Voor de zomervakantie wordt er al op redelijk grote schaal geboekt.

Voor mensen die een vakantie naar Aruba, Bonaire of Curaçao willen boeken hebben de in deze eilanden gespecialiseerde ‘voor beginners’-sites een top 5 samengesteld van meest geboekte, beste en populairste hotels. Per hotel wordt er beschreven wat de goede eigenschappen zijn en indien nodig worden de kanttekeningen ook genoemd. Op deze manier heb je een snel en goed overzicht van de top 5 hotels op deze drie Caribische eilanden binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Om het de bezoekers gemakkelijk te maken kan er direct doorgeklikt worden naar de vakantie-aanbiedingen voor de betreffende hotels.

Top 5 hotels op Aruba

Top 5 hotels op Bonaire

Top 5 hotels op Curaçao

Corona

Zoals het er nu naar uitziet zal reizen in de loop van komend jaar gemakkelijker worden. De verschillende coronavaccins zullen zeker een positief effect hebben op het bestrijden van de pandemie. In hoeverre de regels aangepast zullen worden is nog lastig te voorspellen. Kijk daarom bij het boeken van een vakantie goed wat de zekerheden zijn in het geval je niet kunt of mag reizen.

Plaats een reactie