TUI gooit vliegtickets in uitverkoop

Net nu ze weer begonnen zijn met vakantievluchten, gooit TUI de vliegtickets in de aanbieding tijdens de halfjaarlijkse TUI Ticketsale. Je kunt al vanaf 99 euro retour vliegen naar Griekse eilanden zoals Kos of Kreta. Is Spanje meer jouw ding? Dan kun je bijvoorbeeld naar Mallorca of Gran Canaria vliegen vanaf 99 euro voor een retourvlucht. Met deze ticketsale zet TUI meteen de toon voor de komende weken: wat niet verkocht is, moet weg. TUI is kennelijk niet van plan om met halflege vliegtuigen richting de zon te vliegen.

De Ticketsale start vandaag en duurt tot en met 20 juli 2020. Alle genoemde ticketprijzen zijn exclusief 15 euro boekingskosten (per boeking).

Bekijk alle spotgoedkope tickets bij TUI

Voor een prikkie naar de Antillen

Wil je liever naar de Antillen vliegen? TUI biedt de retourtickets naar Aruba, Bonaire en Curaçao tijdens de Ticketsale aan vanaf 499 euro per persoon. Een fantastische prijs om van het tropische klimaat van één van deze eilanden te genieten.

Veel tickets vanaf 99 euro

Het aantal vliegtickets met een vanaf-prijs van 99 euro is relatief groot dit keer. Dit is de complete lijst van bestemmingen waar je deze zomer al vanaf 99 euro naartoe kunt vliegen:
– Zakynthos
Tenerife
– Ibiza
– Lanzarote
– Fuerteventura
– Bulgarije
– Samos
– Lesbos
– Parga/Lefkas
– Corfu
– Kretia/Chania
– Karpathos
– Rhodos

Plaats een reactie