Transavia vliegt weer naar de wintersport

Snel op wintersport en geen zin in de de lange rit over de Autobahn? Dan is een wintersport vakantie met een directe vlucht naar je favoriete wintersport bestemming ideaal.  In nog geen anderhalf uur vliegen sta je praktisch aan de voet van de piste. Transavia vertrekt dit jaar namelijk nog vaker naar de bekende wintersportplaatsen en vertrekt ook nog eens vaker van Rotterdam Airport en Eindhoven Airport.

Oostenrijk populair

Salzburg en Innsbruck worden gedurende de komende wintersport periode bijna dagelijks vanuit Amsterdam door de moderne vloot van vliegtuigen bezocht.  Maar ook de bekende Franse bestemmingen zoals Grenoble, Chambery, en Nice staan in de dienstregeling.

Je eigen ski’s of snowboard meenemen is mogelijk, echter moet je wel rekening houden met extra kosten,  voor het meenemen van je eigen wintersportuitrusting rekent Transavia € 29,00 per enkele reis.  Ben je langer dan een weekend aan het wintersporten  dan is dat voordeliger dan je uitrusting huren.

Met Transavia naar de opening van het wintersport seizoen

op 24 november opent de beroemde zanger Jason Derulo het skiseizoen 2018/2019 met een weergaloos optreden in de Silvretta Arena. In Ischgl zal hij zijn nieuwe album ten gehore brengen met de prachtige alpen als coulisse.

Plaats een reactie