Schuif en Win een Center Parcs vakantie

Centerparcs kennen we allemaal wel, gewoon even een weekendje of eem midweekje er tussenuit. Of dat nu gewoon in eigen land is of misschien in Duitsland of het gloednieuwe park in Frankrijk naast het Disney pretpark vlakbij Parijs.

Echt even samen met de familie, dat is het motto van de bekende vakantieparken. Dat snappen wij best wel. Want in de hectische tijden waarin we momenteel leven is een beetje tijd voor elkaar en het gezin in een gezellige omgeving tegenwoordig maar lastig. Dus plan gewoon eens een vakantie met het gezin en geniet van de prachtige voorzieningen die centerparcs te bieden heeft.

Schuif en Win spel voor dikke kortingen

Ken je die oude puzzeltjes nog van vroeger? Een foto in negen of meerdere vlakjes waarbij er één vlakje mist zodat je de foto door te schuiven weer compleet kunt krijgen? Ben je er goed in? Speel dan het Schuif en win spel van Center Parcs en wie weet win jij wel een vette kortingsbon voor je volgende vakantie.

Center Parcs is momenteel met diverse parken aanwezig in Nederland, allemaal hebben ze het prachtige subtropische zwemparadijs en diverse mooie en sportieve voorzieningen voor het hele gezin. In Duitsland is de huisjes aanbieders ook op de mooiste plekjes aanwezig en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwste park in de Allgau onder München. Een prachtige omgeving aan de rand van de Oostenrijkse alpen.

Recentelijk opende het nieuwste park in Frankrijk op slechts zes kilometer van het disney pretpark. De accommodaties zijn stuk voor stuk zeer compleet en ook de voorzieningen op het park zijn uitstekend. De Aqualagon is één van de grootste overdekte zwemparadijzen van Europa me 7 mega glijbanen en een golfslagbad met natuurgetrouwe golven. De bungalows in het park zijn gelegen in de prachtige natuud en rijkelijk voorzien van de juiste voorzieningen zoals een open haard, een flatscreen TV en sommige cottages zoals de huisjes worden genoemd hebben zelfs een sauna en andere wellness voorzieningen.

Dus speel snel het Schuif en win spel spel en wie weet pak je een interessante korting voor je volgende vakantie naar Center Parcs.

Plaats een reactie