Wizzair vliegt naar Wenen vanaf Eindhoven

Een stedentrip naar Wenen is vanuit Eindhoven straks nog beter te doen. De Hongaarse Low Budget maatschappij Wizzair vliegt vanaf 2 juli op maandag en vrijdag vanaf de luchthaven Eindhoven naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De prijzen zijn echt zeer scherp. Indien je een member bent van de Wizzair discount club vlieg je al voor € 40,- naar Wenen. Dit is wel de meeste kale prijs, je mag dan alleen handbagage meenemen.

Wizzair heeft recentelijk de afmetingen van de hangbagage aangepast van 55 x 40 x 23  cm en het maximale gewicht van je koffertje of tas mag 10 kilo zijn.  Let op! Je mag maar 1 stuk handbagage meenemen,. Een handtas of een laptoptas moet dus in dat koffertje passen anders moet je bijbetalen.

Eindhoven is voor Wizzair een belangrijke luchthaven geworden, de maatschappij vliegt vanuit Eindhoven naar 19 andere bestemmingen zoals Boedapest, Gdansk, Warschau. Belgrado en Skopje.  Door Wenen toe te voegen aan haar bestemmingen is het nu ook mogelijk om verder te vliegen in Oost-Europa. Bovendien is Wenen een hele interessante bestemming voor een leuke stedentrip.

 

Plaats een reactie