Nieuwe parkeergarage Schiphol opent in April

Nog een paar weken wachten en je kunt voordelig en snel je auto parkeren in de nieuwe parkeer garage op P3. Deze parkeergarage is de grootste in zijn soort in Nederland, verdeeld over 6 verdiepingen zijn ruim 2.600 parkeerplaatsen beschikbaar.

De parkeergarage wordt gebouwd op het huidige P3 parkeer terrein, ook wel bekend als Schiphol Parkeren, je kunt hier namelijk zeer voordelig parkeren als je van te voren boekt, dat noemt men dan slim.

De voetprint van de garage is 135 x 80 meter, dat is ongeveer een voetbalveld, en bestaat uit zes verdiepingen. Door het gebruik van kleuren en een minimalistische inrichting is een eenvoudige navigatie in het parkeerhuis mogelijk. Let dus bij het parkeren goed op de kleuren van de verdiepingen.

Met de nieuwe parkeergarage speelt Schiphol goed in op de vraag om te kunnen parkeren tegen goede prijzen en is zij de concurrentie rondom de luchthaven weer een stukje voor.

Je kunt al parkeren in de parkeergarage P3 vanaf 2 dagen, wie meer langer dan 8 dagen parkeert kan zijn auto al kwijt vanaf € 57,50. Parkeren in de garage kost trouwens wel vijf euro extra.  Binnenkort proberen wij het parkeren in de garage uit en maken er een verslag van, stay tuned dus.

 

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren