5 redenen om morgen nog naar de vakantiebeurs te gaan

Morgen is alweer de laatste dag van de vakantiebeurs in Utrecht, ik bezocht de beurs afgelopen dinsdag tijdens de speciale vakdag en mocht al een beetje proeven van de sfeer. Op een zondag naar de vakantiebeurs gaan is altijd leuk.

Nog maar één dag

Zondag is dus echt de laatste dag, dan is het weer een jaar wachten op het grootste vakantie evenement van Nederland. Waarom dan op zondag? je kunt veel makkelijker folders en gadgets meenemen want alle standhouders willen van hun “rommel”  af. Het kan natuurlijk ook zijn dat je naast het net vist alles een standhouder zich heeft misgerekend.

Morgen is het koud

Het wordt volgens de voorspellingen morgen een koude dag, dus was is er nu leuker dan je zelf in een tropische omgeving verstoppen? Op de vakantiebeurs kan het. Wedden dat je het super snel warm krijgt,

Zoek vakantie inspiratie op

Weet je nog niet waar je dit jaar je vakantie gaat vieren? Op de vakantiebeurs krijg je genoeg ideeën aangereikt.  Sterker nog, je gaat absoluut keuzes maken want het aanbod van vakantie-aanbieders is overweldigend.

Ontmoet de locals en gelijkgestemde

iedereen op de vakantiebeurs heeft maar 1 motto en dat vakantie vieren, dat is een soort van hapiness die je van de gezichten kunt lezen. Verder treft je vooral in de Afrika georiënteerde hallen veel inwoners uit de streek je je graag leuke reisverhalen vertellen. Desnoods met handen en voeten.

Vergaap je aan de mooie stands

Ook dit jaar pakken diverse standhouders weer uit met een mooie stand, dit jaar wint Djoser mijn prijs voor mooiste stand voor de 10de keer op rij. Ik vraag mij alleen wel af of de slagtanden voor de ingang niet echt zijn. Ook de Griekse standhouders pakken uit met een interessant Grieks dorp.  Oostenrijk stelt dit jaar teleur met een paar karig ingerichte stands.

Plaats een reactie