De kerstmarkten van Dusseldorf getest

Sinds afgelopen donderdag zijn de kerstmarkten in Düsseldorf weer voor het publiek geopend, Lekker nippen aan een beker gluhwein, of slenteren langs de kerstprullaria kan dus weer in deze gezellige Rijnstad.

De kerstmarkten in Düsseldorf zijn ieder jaar weer razend populair, en net als ieder jaar weten ook veel Nederlanders de kerstmarkten te vinden. Het leuke aan de kerstmarkten in Dusseldorf is de verspreiding door de hele stad en de mogelijkheid m tussendoor nog even ergens anders te winkelen. Vooral de drukke Koningsallee (ook wel KÖ genoemd) is het toonbeeld van pracht en praal met alle dure en bekende merken die hier een flagshipstore hebben.

De kerstmarkten in Dusseldorf werden vorig jaar door een team van Duitsland-info getest en schreven er een leuk en uitgebreid verslag over. Waar drink je de lekkerste gluhwein, welke markt kun je direct overslaan en waar staan de authentieke stalletjes opgesteld.

Het kerstmarkt testverslag kun je hier lezen. Een tipje van de sluier kan ik alvast oplichten, de schadowplatz markt midden in het centrum van Düsseldorf is de hipste markt met een heuse champagne bar en andere bijzondere alcoholische versnaperingen. Een leuke ‘andere’ kerstmarkt dus. Want hier brengt men gluhwein op een ander niveau dan op een gemiddelde kerstmarkt. Lees dus snel het verslag over de do en don’ts over de kerstmarkten in Düsseldorf.

1 gedachte over “De kerstmarkten van Dusseldorf getest”

  1. Na het lezen van dit artikel ook wezen kijken. We hebben het super leuk gehad en gaan volgende jaar weer! Dank je wel!

Plaats een reactie