Vliegen naar Salzburg en Innsbruck populair

Steeds meer wintersporters kiezen ervoor om te vliegen naar de wintersport, de lange files op de autobahn breken op, en zorgen er eigenlijk voor dat je al zwaar gestrest aan je vakantie begint. Bovendien moet je auto voorzien zijn van winterbanden en is een setje sneeuwkettingen geen overbodige luxe. Toch extra kosten waar niet iedereen rekening mee houdt je op wintersport gaat naar bijvoorbeeld Oostenrijk.

Transavia maakt het de wintersporters steeds makkelijker, deze budget airline zet dan ook stevig in op de wintersport. het komende wintersport seizoen vliegt deze maatschappij dan ook vaker naar de de luchthavens van Innsbruck en Salzburg. Beide luchthavens kun je zien als een goed startpunt van een wintersport vakantie.

In nog geen 1,5 uur vlieg je vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar één van de twee luchthavens. Vandaar is het maximaal een uurtje rijden naar je wintersport bestemming. Dit kun je doen met een charterbusje al dan niet verzorgd door je hotel of accommodatie, of je huurt ter plekke een compleet uitgeruste auto. Wie goed zoekt kan al een auto huren voor de prijs van een setje sneeuwkettingen.

Dus ga je een weekje of misschien wel een weekendje skien? reken eens door wat goedkoper is. je zult zien dat vliegen een zeer betaalbare manier van reizen is geworden.

Plaats een reactie