Weer een nieuwe air safety film van Air New Zealand

Daar gaan we weer, en wederom is het de meest hilarische en unieke flight safety film die je ooit gezien hebt, sterker nog, ik denk haast dat je vrijwillig dit leuke filmpje kijkt.

Air New Zealand is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nieuw Zeeland en heeft een reputatie hoog te houden als het aankomt op dit soort filmpjes. In plaats van een saai tekenfilmpje met een nog saaiere voice over kiest de trots van Nieuw Zeeland voor mini speelfilms met bekende Nieuw Zeelanders of een ander thema wat direct in relatie staat met de eilanden aan de andere kant van de Wereld. Zo speelde de hobbits en de cast van the Lord of the Rings diverse keren mee in de filmpjes.

Deze keer staat het filmpje in het teken van “the men in Black”  volledig in het teken van de bekende films met Will Smith en Tommy Lee Jones in de hoofdrollen, echter deze keer spelen twee top spelers van het Nieuw Zeelandse Rugby team de hoofdrollen van de helden, een knipoog naar de all Blacks zoals het nationale rugby team wordt genoemd.

Ik zou zeggen, sit back and relax, enjoy your flight

https://youtu.be/ji65WI5QLZI

 

Plaats een reactie