Coney Island: De zomer hotspot van New York City

Deze maand zet NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor New York City, met haar Neighborhood x Neighborhood campagne Coney Island in de spotlight. Coney Island wordt niet voor niets de speeltuin van Amerika genoemd, dit schiereiland in Brooklyn is ideaal om tijdens de zomermaanden te bezoeken. Stap in één van de achtbanen, slenter over de beroemde Coney Island promenade of geniet van het strand, alles is mogelijk op dit gezellige eiland van New York City!

Op nycgo.com/insiderguides vind je een korte documentaire waarin locals alles vertellen over de attracties, restaurants en andere must-visits van deze buurt.

Beleef Coney Island als een local

  • Attractieparken: Waaghalzen kunnen hun geluk op met de ruim 38 meter hoge Thunderbolt achtbaan of gaan voor de wereldberoemde Cyclone in Luna Park. Je kunt natuurlijk ook kiezen om in een swingende auto te rijden bij Wonder Wheel in het Deno’s Wonder Wheel Amusement Park. Even terug in de tijd reizen? Bij Steeplechase Plaza reis je terug in de tijd met de Parachute Jump en de gerestaureerde B&B Carousell.
  • Entertainment: Terwijl het New York Aquarium wordt gerenoveerd kunnen bezoekers nog steeds de haaien en pijlstaartroggen bekijken of genieten van een interactieve zeeleeuwen show. Aan de andere kant van de promenade bij MCU Park kan je een honkbalwedstrijd bijwonen en de Brooklyn Cyclones aanmoedigen.
  • Dineren: De locale favoriet is het familierestaurant Totonno’s Pizzeria Napolitano, zij serveren in steenkoolovens gebakken taarten met ingrediënten uit Italië. De enige echte NY hotdogs en ribbelfriet eet je bij één van de twee locaties van Nathan’s Famous en de zoetekauwen onder ons kunnen hun geluk op bij Williams Candy met verse fudge en karamel marshmallows.
  • Shoppen: Neem een klein beetje van Coney Island mee naar huis met een unieke souvenir van Coney Island Beach Shop of kies voor een op maat én handgemaakt T-shirt van Lola Star Souvenir Boutique.

“Met de zomer op komst schijnen we dit keer de spotlight op Coney Island, één van de meest iconische zomer bestemmingen van de stad,” zegt Fred Dixon, President en CEO van NYC & Company. “We moedigen bezoekers aan om de legendarische promenade, de spannende attracties, iconische pijlers – zoals de altijd populaire Nathan’s Famous – en nog veel meer te gaan ontdekken in deze must-visit bestemming.”

Plaats een reactie