Zien en gezien worden

Stel dat je naar Ibiza op vakantie gaat en naar dé hotspot van het eiland wilt gaan. Grote kans dat je dan uitkomt bij Blue Marlin bij Cala Jondal. Deze beachclub is op dit moment de aangewezen plek op het gebied van zien en gezien worden. Uberhip publiek vermengd met mensen met teveel geld vertoeven hier heerlijk aan het prachtige zeewater van Cala Jondal. Op de parkeerplaats zijn er dan ook speciale plekjes gereserveerd voor wie met een serieus dikke auto aankomt. Hipper is het echter om met je eigen jacht naar Cala Jondal te varen en je daar met het transferbootje van Blue Marlin op te laten pikken.

Blue Marlin biedt loungemattrassen, strandbedden en gewone tafels waaraan je kunt eten of drinken. De prijzen zijn aan de hoge kant en zullen mensen met een smalle beurs af kunnen schrikken. Hierdoor krijg je een soort van natuurlijke selectie, waardoor er vooral mensen komen die het zich kunnen en willen veroorloven om naar Blue Marlin te komen. Voor een cocktail betaal je deze zomer 15 euro bij Blue Marlin. Daarvoor heb je de keuze uit een aantal klassiekers zoals mojito en caipirinha, maar ook een aantal prachtige eigen cocktails die echt de moeite waard zijn. Vanaf 8 euro heb je een glas wijn. Wie echter aan de champagne wil gaan of een fles sterke drank wil kopen die moet wat dieper in de buidel tasten. Een fes Bacardi kost bijvoorbeeld 250 euro. De duurste fles drank op de kaart is de 6-liter versie van Louis Roederer Cristal Brut. Deze staat voor maar liefst 20.000 euro op de prijslijst van Blue Marlin.

Zoals het hoort worden de heerlijke klanken van typische Ibiza-stijl muziek gedraaid door een DJ. Blue Marlin heeft zelfs een eigen radiozender. Ook kun je CD’s kopen met veel gedraaide muziek.

Naar het schijnt zouden diverse Nederlandse en ook internationale sterren zich regelmatig laten zien in Blue Marlin. Wij hebben ze er tijdens ons bezoek niet gespot, maar waren eerlijk gezegd ook niet echt op zoek. Wie Blue Marlin bezoekt die raden we aan om in ieder geval de ogen open te houden.

Plaats een reactie