For kids by kids op Curacao

Curacao is in veel opzichten een geweldige bestemming om met kinderen op vakantie te gaan. Wie nu met kinderen naar Curacao op vakantie gaat die heeft in Hyatt Regency Curacao misschien wel een hele geschikte accommodatie gevonden. Dit luxueuze hotel heeft het bewust en smaakvol eten gekoppeld aan een interactief kookprogramma voor kinderen. Het persbericht over het programma “For Kids By Kids” vertelt alles over deze leuke manier om met bewust eten bezig te zijn:
Bewust, gezond en lekker eten is goed voor mens en natuur. De restaurants van Hyatt Regency Curaçao maken gebruik van lokale en pure producten, vanaf nu ook speciaal voor kinderen. Ze serveren namelijk het interactieve For Kids By Kids menu dat staat voor: fun, vers en smaakvol. Helemaal bedacht door kinderen samen met de bekende Amerikaanse chef-kok Alice Waters.
Interactief kindermenu
Internationaal is Hyatt bezig om gezond leven, gezond eten en een gezonde planeet te ondersteunen. Dat begint bij de kleintjes en daarom lanceert het Hyatt Regency Curaçao een bijzonder biologisch menu, speciaal voor kinderen. Hyatt heeft onderzoek gedaan naar de beleving van voedsel bij kinderen en kwam tot de conclusie dat ze enorm bewust zijn wat betreft hun voorkeuren in voeding en smaken, en dat ze het vooral leuk vinden om interactief met eten bezig te zijn. Hieruit is dit nieuwe menu ontstaan waarbij kinderen zelf, op een creatieve manier, met voedsel bezig kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het door elkaar ‘schudden’ van de eigen salade, samenstellen van een pasta of zelf een taco beleggen.
Voor kinderen door kinderen
Dit menu is getest, geproefd en goedgekeurd door kinderen en samen bedacht met de wereldwijd bekende Amerikaanse chef-kok en pionier op het gebied van gezonde voeding, Alice Waters. Zij ontwikkelde een gezond en lekker driegangen kindermenu dat bestaat uit een salade, een gerecht met kip en een dessert. De elfjarige hobbykok Haile Thomas, die gezond eten voor kinderen aanmoedigt via haar online kookshow Kids Can Cook, zat ook in speciaal samengestelde panel. Het food en beverage team van Hyatt heeft nauw met Haile en de andere kinderen samengewerkt om ervoor te zorgen dat het niet alleen een gezond en verantwoord, maar ook een heel leuk menu werd. Als kinderen liever hetzelfde gerecht als de ouders willen bestellen is dat in het Hyatt Regency Curaçao overigens geen probleem, ze mogen halve porties van het reguliere menu bestellen voor de halve prijs.
Voor meer informatie over het hotel, restaurant en For Kids By Kids menu zie www.curacao.hyatt.com

Plaats een reactie