Lekker nazomeren!

De Nederlandse zomer loopt ver op haar einde. Dit is hét moment om nog een weekje naar de zon te boeken. Buiten Europa liggen een aantal fantastische zonbestemmingen op je te wachten, waar u nog eventjes wat zonnestraaltjes op kunt vangen voordat de winter eraan komt. Arke biedt momenteel een zevental fantastische bestemmingen aan onder het motto “ontdek de wereld in 1 week”. Wat dacht je van heerlijk in luxe gaan zonnebaden in het rijke emiraat Dubai, waar zon en strand ook een groot aantal uiterst luxueuze shopping malls op u wachten? Kun je meteen eventjes naar het observatiedek van Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Een tweede zontopper is Kaapverdië, waar je je op ongeveer zes uur vliegen in een tropisch paradijs waant. Prachtige luxe hotels liggen direct aan het strand te wachten om u all-inclusive in de watten te leggen.
Florida mag in het rijtje niet ontbreken. Deze Amerikaanse sunshine state biedt een spannende combinatie van een geweldig uitgaansleven in Miami, de relaxte Florida Keys, mijlenlange hagelwitte zandstranden aan de Golf van Mexico en natuurlijk de vele themaparken in het centraal gelegen Orlando. Wie nu boekt kan meteen genieten van de nu nog zomerse tot tropische temperaturen die in Florida heersen.
Juist op zoek naar bezinning? Wat te denken van de spirituele bestemming Nepal. Bezoek de tempels om rust en jezelf te vinden of leef je juist uit en ga raften op de Trisuli rivier of fietsen in Kathmandu. De komende maand dalen de neerslagkansen in rap tempo in Nepal, dus is nu het juiste moment om te nazomeren in Nepal.
Wie foto’s van het eiland Zanzibar ziet die denkt dat het foto’s zijn van het paradijs op aarde. Wie daadwerkelijk een vakantie naar Zanzibar boekt die zal ondervinden dat de werkelijkheid niet onderdoet voor de foto’s. All-inclusive hotels op maagdelijk witte palmenstranden wachten om jou als gast te mogen verwelkomen!
Strand & safari? Deze combinatie is uitstekend mogelijk in Kenia waar je aan de kust prachtige zandstranden vind terwijl in het binnenland de wilde dieren op je wachten in de mooie wildparken. Omdat je ook een korte safari kunt boeken is Kenia ook geschikt als een bestemming voor een vakantie van een week.
Het (ei)land Sri Lanka is weer helemaal hot! Niet alleen telt Sri Lanka veel hagelwitte stranden aan de oost-, zuid- en westkust, het land kent ook enorm veel culturele schatten. Altijd al de Tempel van de Tand willen bezoeken, waar de hoektand van Boeddha bewaard wordt of een treinreis willen maken door de theevelden in het binnenland? Met Arke kun je Sri Lanka op één week ontdekken.
Voor alle informatie over het ontdekken van deze zeven prachtige bestemmingen in 1 week kun je naar deze Arke pagina gaan. Houd ook Facebook goed in de gaten, want begin september wordt er een speciale Facebook game gelanceerd!

Plaats een reactie