Met kinderen naar Australië


Met je kinderen een verre reis maken? de meeste van ons vinden een weekendje naar een Duits vakantiepark met alle voorzieningen al te veel van het goede. Maar aangezien de reacties op het forum van de Australië.startpagina.nl is het momenteel ontzettend populair om met de kinderen een reis naar Australië te maken.
Zolang de kinderen nog niet leerplichtig zijn kun je gaan wanneer je wilt en voor hoelang je ook wilt. Zodra je kinderen wel verplicht naar school moeten ben je gebonden aan de schoolvakanties welke niet echt in de mooiste Australische seizoenen vallen.
Ideaal reizen met kinderen in Australië doe je met een camper, er zijn zelfs speciale campers voor gezinnen te huur. Waarbij het uw kinderen nergens aan ontbreekt.
De lange vlucht naar Australië is natuurlijk wel iets waar je niet lichtzinnig over moet denken, een tussenstop is dan ook zeker aan te raden, bekijk ook goed met welke maatschappij je vliegt. Veel handige tips over een vakantie met kinderen naar Australië vindt je op AllesoverAustralie.nl
foto © 123rf

Plaats een reactie