slechts 5 kilo handbagage

Recent heb ik via een reisorganisatie een reis naar Gran Canaria geboekt. Deze reis heeft als doel foto’s maken en sfeer proeven op het eiland Gran Canaria. De vlucht wordt uitgevoerd door Transavia. Op de reisbescheiden zie ik een maximaal gewicht aan handbagage van slechts 5 kilogram. Mag Transavia mij uitleggen hoe ik een professionele fotocamera met 3 lenzen met een totaal gezamenlijk gewicht van 5,5 kilo plus het gewicht van de tas mee kan nemen. Als ruimbagage is het geen optie, gezien de manier waarop men met bagage omgaat en het hoge risico op schade of diefstal. Ik zie de strijd bij de incheckbalie al weer voor me. Ze kunnen beter gewoon allemaal 10 kilo aanhouden. Dat zou het passagiers veel gemakkelijker maken. Laat ze dan maar wat meer op de afmetingen letten

Plaats een reactie