Nieuwe Kretaspecialist

Kretaliefhebbers kunnen vanaf het seizoen 2011 met een nieuwe Kreta-aanbieder naar hun favoriete Griekse eiland reizen. Het Nederlandse Kri- Kri Holidays onderscheidt zich van de grote reisorganisaties door een aantal speciale Kreta reizen en een specialisatie in villa’s op Kreta, met name in de provincie Chania. Onder de speciale reizen horen een Viltworkshop en een indrukwekkende Kreta Fotoreis.
Ook buiten het toeristisch seizoen op Kreta is het vanaf nu heel goed mogelijk een villa of appartement te huren bij Kri-Kri Holidays: op de website www.2crete.nl wordt de toekomstige gast op duidelijke wijze op deze mogelijkheid geattendeerd.
Deelnemers aan de Viltworkshop maken ook wat leuke uitstapjes; het is dus niet enkel bezig zijn met vilt, maar ook een kennismaking met Kreta in al haar schoonheid.
Wie nog meer van Kreta en met name de provincie Chania wil zien, kan deelnemen aan de Fotoreis: mooie en interessante plaatsen en plekjes op Kreta worden bezocht en er wordt ruimschoots gelegenheid geboden dit op de gevoelige plaat vast te leggen.
Hiernaast kan er dieper op de foto’s van Kreta worden ingegaan, maar een must is dit niet: zie programma Fotoreis.
Beide activiteiten staan onder deskundige begeleiding.
Wie de site van Kri-Kri Holidays bezoekt, www.2crete.nl zal ervaren, dat er ook heel veel informatie over Kreta en Chania is te lezen.

Plaats een reactie