Innsbruck steeds populairder

De stad Innsbruck in het bundesland Tirol groeit in populariteit. Gasten uit Nederland houden van de mix van natuur en lifestyle. Nergens anders in Europa heb je de mogelijkheid om cultuur, stadsleven en natuur zo dicht bij elkaar te ontdekken. Het kost slechts twintig minuten om van het centrum van de stad tot 2000 meter hoogte te gaan en te genieten van het verbazingwekkende uitzicht over de Alpen of om een wandeling te maken over een bergpad.
Leuk om te doen in Innsbruck
Op de website www.innsbruck-tourism.at vind je alle informatie voor je verblijf in Innsbruck. Hotels, activiteiten en festivals staan er beschreven. De hoofdstraat Maria Theresien Straße is gerenoveerd en biedt behalve de nieuwe shopping mall Kaufhaus Tyrol tal van leuke restaurantjes en kleine barretjes.
Een kaart, super handig vervoer
De Innsbruck Card is het perfecte gezelschap in de stad. Gratis toegang tot alle musea en bezienswaardigheden in de regio. 1 rit omhoog en omlaag met een van de zeven kabelbanen. Gratis reizen met de ‘Sightseer’ bus een soort hop-on hop-off bus zoals we kennen uit alle grote steden, Crystal Worlds Shuttle naar het domein van de glimmende Swarovski steentjes en met het openbaar vervoer in Innsbruck. meer informatie:
Sportief de bergen in
Innsbruck is bekend om haar wandel- en fietsaanbod. de regio bieden een reeks aan activiteiten en sporten: mountainbiken, klimmen, hiken, wildwater raften, zwemmen, etc. Daarnaast zijn er drie golfbanen in de vakantiedorpen rondom Innsbruck die het aanbod compleet maken.
hoog(s)te punt van Innsbruck
Het hoogtepunt van Innsbruck is de Nordkette kabelbaan. De moderne lift brengt je vanaf het oude centrum naar 2000 meter hoogte. Een fantastisch uitzicht over de stad en de Alpen is het eind resultaat. http://www.nordkette.com/
Swarovski steentjes in overvloed
Wat een mooi stukje geslepen glas wel niet kan doen. Al de facetten van kristal, kleur en vorm te samen in een ondergronds museum. Een wereld van glinsterende dromen. Een ‘must see’ voor iedere gast in Innsbruck. http://kristallwelten.swarovski.com
Insbruck is op de komende vakantiebeurs te vinden op standnummer: 09.D083
Met korting naar de vakantiebeurs? via deze link ontvang je € 2,50 korting, naast de leuke korting voorkomt het ook lang wachten bij de kassa’s.

Plaats een reactie