Eliza was here steunt dance4life

Reisorganisatie Eliza was here gaat een samenwerking aan met dance4life, de organisatie die jongeren inspireert om in actie te komen tegen de verspreiding van hiv en aids. Vanaf heden doneert Eliza was here 1 euro voor iedere persoon die een vakantie boekt naar een van de bestemmingen in Zuid-Europa. Met de steun van Eliza kan dance4life 3.750 jonge mensen bereiken op 15 tot 20 scholen op Mallorca.
Eliza was here steunt dance4life omdat de reisorganisatie geïnspireerd is geraakt door de manier waarop dance4life problemen bij de bron aanpakt en jongeren wereldwijd inspireert om zich betrokken in te zetten. “De gedrevenheid waarmee dance4life honderdduizenden jongeren weet te mobiliseren om het positieve virus stegen hiv en aids te verspreiden, vind ik fantastisch”, aldus Koen Everink, directeur en oprichter van Eliza was here. “Het in staat stellen van jongeren om zelf iets te bereiken door middel van bijzondere, innovatieve, eerlijke en soms tegendraadse projecten, past bij hoe wij als reisorganisatie altijd opzoek zijn naar bijzondere en onontdekte plekjes in Zuid-Europa. Nooit hetzelfde, maar altijd ongerept en écht”.


dance4life Spanje
De donatie van Eliza was here wordt geïnvesteerd in de volledige implementatie van het dance4life scholenproject op Mallorca. dance4life is op Mallorca actief in zowel Palma als de meer landelijke gebieden. Middels het scholenproject worden jongeren geïnspireerd om in actie te komen tegen te verspreiding van hiv en aids. Het doel van Eliza was here is om in totaal € 49.898 in te zamelen, het bedrag dat nodig is voor het project. Het partnership tussen dance4life en Eliza was here wordt aangegaan voor de periode van een jaar en loopt af op 31 oktober 2011.
Koen Everink: “Spanje is één van de landen die Eliza was here als reisorganisatie aanbiedt. Een plek waar onze klanten altijd warm en gastvrij onthaald worden door de lokale bevolking. Dit alles maakt het onmogelijk om ons niet in te zetten tegen het virus dat ook hier is verspreid. Daarom steunt Eliza was here dance4life Spanje!”
dance4life
dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Van de 7.400 mensen die dagelijks geïnfecteerd raken met hiv is bijna de helft jonger dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist jongeren om in actie te komen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in meer dan 25 landen verspreid over 5 continenten.
Eliza was here
Eliza was here biedt als reisorganisatie bijzondere vakantieadresjes en verborgen plekjes aan rondom het Middellandse Zeegebied. Je verblijft in de stijl van het land, weg van het massatoerisme, waar je geniet van de rust, het eten en andere lokale tradities. “Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf”. Altijd opzoek naar de meest prachtige plekken, nooit hetzelfde en altijd ongerept en écht. Een vakantie bij Eliza was here boek je via www.elizawashere.nl.

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren