win een fotoshoot met Govert de Roos

advertorial – Lindeman’s wijnen is een wedstrijd gestart waarbij je een exclusieve fotoshoot kunt winnen met de Nederlandse topfotograaf Govert de Roos. De troostprijs die iedere week (tot en met 14 november 2010) weggegeven wordt is ook niet mis: een Sony DSC-HX1 fototoestel. Ik ben zelf in het bezit van dit toestel en ben erg te spreken over de panoramafunctie en de 20x optische zoom waarmee je uitstekend objecten een stuk dichterbij kunt halen. Er wordt ook elke dag een dagwinnaar gekozen die een digitale fotolijst van Sony wint.
Wat moet je doen?
Je wordt door de jury uitgedaagd om een foto in te zenden van jouw moment met Lindeman’s wijn. Als je in de vakantiesfeer gaat denken dan moet het niet zo lastig zijn om een leuke setting te verzinnen. Lekker in een bootje op de Friese meren, tijdens de apres-ski of tijdens de zonsondergang aan het strand. Wees creatief en creëer jouw winnende foto!
Meedoen? Voorwaarde om mee te mogen doen is dat je minimaal 25 jaar bent en in Nederland woont. Je hebt ook een streepjescode nodig van een fles Lindeman’s wijn. Op de foto moet duidelijk een glas of fles Lindeman’s wijn aanwezig zijn en aan een aantal regels voldoen (o.a. geen zwangere vrouwen tonen die alcohol drinken, geen personen op de foto die jonger zijn/lijken dan 25 jaar, geen buitensporig alcoholgebruik etc. etc.). De volledige actievoorwaarden staan op de actiesite.
Surf naar deze site om mee te doen aan deze creatieve wedstrijd.
*** Geen 16? Geen druppel!***

Plaats een reactie