exclusieve samenwerking Sundio en XL Airways

Sundio Group BV gaat voor zomer 2010 een exclusieve samenwerking met het Duitse XL Airways aan. De samenwerking betreft een volledige garantie van één Boeing 737-800 die volledig in de huisstijl van de merken van de Sundio Group zal worden aangepast. De Boeing 737-800 zal vanaf Airport Weeze (Niederrhein) worden ingezet. Vanaf april 2010 zullen vanaf de Duitse luchthaven maar liefst 14 luchthavens in het Middellandse Zee-gebied worden aangevlogen. Sundio Group hanteert voor vluchten vanaf Airport Weeze kortingen van €20,- tot €50,- p.p. per retour. Naast vertrek vanaf Airport Weeze is het tevens mogelijk om te vertrekken vanaf Düsseldorf naar Barcelona én Mallorca met Air Berlin. Hiervoor geldt een vaste korting van €15,- p.p. per retour.


Kortingen tot €50.- per persoon per retour
Om vertrekken vanaf Airport Weeze nog aantrekkelijker te maken worden klanten extra beloond met €20.- tot €50.- korting per persoon per retour. De korting varieert per bestemming en wordt in de boekingsstappen verwerkt. De korting geldt tevens voor losse vluchten.
De luchthaven Airport Weeze ligt slechts op 20 kilometer van de Nederlands-Duitse grensovergang en ook Düsseldorf is gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland. Bovenhorst: “Door de goede bereikbaarheid, het prijsvoordeel en het gemak zullen de klanten er ongetwijfeld toe bewegen om bij Sudtours een vlucht of pakket met vertrek vanaf Airport Weeze te boeken.”
Vertrek vanaf Airport Weeze naar 14 bestemmingen
Sudtours biedt vanaf Airport Weeze vluchten aan naar de bestemmingen:
Griekenland: Kreta (2x per week), Rhodos, Kos, Zakynthos, Kefalonia, Lefkas, Parga, Corfu
Bulgarije: Zonnestrand (2x per week in juli en augustus)
Portugal: Algarve
Spanje: Costa Brava, Mallorca
Turkije: Turkse Rivièra (2x), Egeïsche Kust
Vanaf Düsseldorf is ook vertrek mogelijk naar Costa Brava en Mallorca.
Service aan boord
Alle vertrekken van XL Airways worden uitgevoerd volgens de à la carte formule. Vanaf Düsseldorf vliegt Sudtours met Air Berlin, hier is een snack en een drankje inclusief.

Plaats een reactie