Kreta prikbord meeting 20 november 2009

Door vaste bezoekers van het Kreta prikbord wordt er bij voldoende deelname op vrijdag 20 november 2009 een Kreta prikbord meeting gehouden.
De avond is bedoeld om met Kreta liefhebbers onder elkaar een gezellige avond te hebben en onder het genot van een heerlijk Grieks buffet te kletsen over Kreta, Griekenland en andere onderwerpen. Aan de avond worden twee wedstrijden gekoppeld waarmee je een week autohuur op Kreta kunt winnen. Deze prijzen worden gesponsord door autoverhuurder én Kreta specialist Crete Holidays.


Wedstrijden
De eerste wedstrijd die gehouden wordt is een fotowedstrijd. Neem 3 foto’s mee van je favoriete plekje op Kreta en alle aanwezigen zullen stemmen over de winnaar. De winnaar ontvangt 1 week autoverhuur op Kreta (categorie B).
Bij de tweede wedstrijd wordt je Kreta kennis getest. In een aantal vragen wordt de kennis over Kreta op de proef gesteld. De winnaar kan volgend jaar een week het eiland over crossen met een gewonnen huurauto.
Meedoen?
De Kreta prikbord meeting wordt gehouden in Tiel bij Grieks restaurant Akropolis. De avond start om 19:30 uur op vrijdag 20 november 2009. De kosten voor het buffet bedragen 20 euro per persoon exclusief drankjes.
Opgeven voor deze gezellige avond kan via initiatiefnemer Harry per e-mail. Sluitingsdatum is 10 november en de avond gaat alleen door bij voldoende deelname.
Meer informatie is te lezen in dit topic op het Kreta prikbord

Plaats een reactie