Pasen in Antwerpen

Wie deze paasdagen naar Antwerpen wil gaan moet natuurlijk wel weten wat er te doen is met Pasen in Antwerpen. Winkelliefhebbers kunnen op Goede Vrijdag en zaterdag gewoon onbeperkt shoppen in de Scheldestad, maar op beide paasdagen sluiten de winkels hun deuren. Ook in België is Paasmaandag een officiële feestdag. De Vogeltjesmarkt gaat op zondagochtend wél gewoon door net als anders, net als de vreemdelingenmarkt op zaterdag. Veel musea die anders op maandag gesloten zijn, zijn op tweede paasdag wél open zoals bijvoorbeeld het Rubenshuis en het Mayer van den Bergh museum. Via het museumoverzicht kunt u kijken welke wel en niet open zullen zijn.


Kinderen
Wie met kinderen naar Antwerpen wil gaan kan Aquatopia of de dierentuin bezoeken. De Antwerpen ZOO biedt via deze link zelfs 3 euro korting per persoon op de entree voor Paasmaandag.
Een ander leuk uitje met kinderen is de Kaailandia boottocht, waarbij met in een uur alles vertelt over de historie en de toekomst van Antwerpen als haven en de kaaien langs de Schelde.
Volledige overzicht
Een overzicht per dag van wat je dit weekend in Antwerpen kunt doen vind je op Alles over Antwerpen:
Pasen 2009 in Antwerpen

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren