Gisteren ontving ik een persbericht in mijn inbox van de Sundio Group. Ze hebben het merk SnowTREX met onmiddellijke ingang weer terug op de markt gezet. Slim van ze, want ik weet zeker dat deze naam bij een grote groep wintersporters bekende moet klinken. Het merk SnowTREX is de basis geweest voor het tegenwoordige Jiba, één van de hoofdmerken van de Sundio Group. In 2006 verdween het merk van de markt toen de wintersport tak verder ging onder de naam Sunweb Winter.


Voor de liefhebbers hierbij nog het officiële persbericht:
Sundio Group zet per direct SnowTREX terug in de markt. Met dit sterke wintersportmerk speelt Sundio Group in op de behoefte van wintersporters om hun sneeuwvakantie bij winterspecialisten te boeken. Eerder was het merk SnowTREX van 1999 tot 2006 actief op de wintersportmarkt.
Joost Romeijn, algemeen directeur Sundio Group: “We zien dat er onder reizigers een toenemende behoefte is om vakanties te boeken bij specialisten in de markt. Hierop spelen wij in door SnowTREX per direct terug in de markt te zetten. SnowTREX is altijd een specialist in de wintersportmarkt geweest, nog steeds een sterk merk en de naamsbekendheid in de wintersportmarkt is nog steeds goed.”,
Het reisaanbod van SnowTREX bestaat uit populaire wintersportbestemmingen in Frankrijk en Oostenrijk. De mogelijkheid om te “Zoeken & boeken” op basis van persoonlijke voorkeuren is kenmerkend voor de website (www.SnowTREX.nl). Verder staan op de website duidelijke beschrijvingen en foto’s van bestemmingen en accommodaties om zo een betrouwbaar beeld te geven aan de klant.
Over Sundio Group
Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje en Duitsland. Het bedrijf is in de reisbranche actief met o.a. de merken Jiba, Sunweb, GOGO en Sudtours. Sundio Group boekt jaarlijks ruim 500.000 passagiers en een omzet van ca. € 280 miljoen. Het bedrijf bestaat uit 140 vaste medewerkers. Op de diverse bestemmingen zijn circa 350 reisleiders werkzaam. De merken van Sundio Group zijn aangesloten bij het SGR, de ANVR en zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel-organisatie.